

All Hands Meeting Agenda DRAFT Year 1 Progress to Date and Looking Ahead to Year 2 Tuesday, April 2, 2024 UVM Alumni House

61 Summit Street Burlington, VT 05401

8:30 – 9:00 AM Check-in and Continental Breakfast

9:00 – 9:05 AM Everything Begins and Ends with a Story

Aimee Picchi (suggested)

9:05 – 9:15 AM Welcome and Opening Remarks

(10 mins) Kirk Dombrowksi, PhD

UVM Vice President of Research

9:15 – 9:35 AM NSF Perspective (tentative)

20 mins total Lisa Cliggett, PhD

(10 mins + 10 mins Q&A) National Science Foundation

9:35 - 10:20 AM Social Team

45 mins total Randall Harp, PhD and Pablo Bose, PhD (30 mins + 15 mins Q&A) SOCKS Social Team Leads et al TBD

10:20 - 10:30 AM Break

10:30 AM - 11:15 AM Health Team

45 mins total Robert Gramling, MD, DSc and Donna Rizzo, PhD

(30 mins + 15 mins Q&A) SOCKS Health Team Leads et al TBD

11:15 AM – 12:00 PM Center for Workforce and Professional Education

45 mins total Shannon O'Neill, PhD, Regina Toolin, Lisa Dion, Juniper

(30 mins + 15 mins Q&A) Lovato, Kemi Fuentes-George, PhD

20 at a contract a conge, i ind

SOCKS CWPE

12:00 – 1:00 PM Lunch







All Hands Meeting Agenda DRAFT Year 1 Progress to Date and Looking Ahead to Year 2 Tuesday, April 2, 2024 UVM Alumni House

61 Summit Street Burlington, VT 05401

1:00 – 1:30 PM Cross-Project Research Strategy, Data, VACC

30 mins total Chris Danforth (15 mins + 15 mins Q&A) VACC Director

1:30 – 2:15 PM SOCKS Leadership Report

45 mins total Chris Danforth, Peter Dodds, Randall Harp, Juniper Lovato (30 mins + 15 mins Q&A)

2:15 – 2:30 PM Break

2:30 – 3:00 PM SOCKS Teams Networking Time

30 mins total Small groups, planning

3:00 – 3:15 PM Post-Workgroup Team Report-outs, sharing next steps

12 mins total (3 mins per team)

3:15 – 3:30 PM PEER Associates Update

15 mins total Andrew Powers, Michael Duffin

(10 mins + 5 mins Q&A) PEER Associates

3:30 – 3:35 PM Everything Begins and Ends with a Story

Aimee Picchi (suggested)

3:35 PM Adjourn



